Over het congres

wat kun je verwachten?

Ervaar een grensverleggend programma vol inspiratie en innovatie! Onder de enthousiaste leiding van Erik Dijkstra, bekend als Jakhals, nemen we je mee op een ontdekkingsreis die je horizon verruimt. Ontvang nieuwe inzichten van toonaangevende sprekers zoals Bart Ensink, die je onderdompelt in de snelle en fascinerende wereld van Artificial Intelligence, en Mirjam Spitholt, een expert in gelukskunde. Laat je boeien door het verhaal van Albert Jan Kruiter, de bevlogen oprichter van het Instituut voor Publieke Waarden, en Michelle van Tongerloo, niet alleen huisarts in Rotterdam-Zuid, maar ook straatarts in de Pauluskerk en journalist. Verbreed je horizon met interactieve workshops, informatieve presentaties en boeiende locatiebezoeken. Ontdek hoe Enschede voorop loopt in gebiedsgericht werken, het aanpakken van urgente thema’s en het omgaan met maatschappelijke uitdagingen. Als kers op de taart zorgt lokaal talent Nathalie Baartman voor een finale vol humor en luchtigheid.

waar MOET IK ZIJN EN HOE ZIET GLOBAAL HET PROGRAMMA ERUIT?

  • Woensdag 22 november 2023: je bent vanaf 17.00 uur welkom in het stadhuis van de gemeente Enschede (Langestraat 24). Je kunt je daar aanmelden en er staat vanaf 18.00 uur een buffet voor je klaar. We eindigen om 23.00 uur.
  • Donderdag 23 november 2023: om 8.30 uur is de inloop in het Wilminktheater (Wenninkgaarde 40-42). Als je die ochtend in Enschede bent aangekomen, loop dan nog even langs de aanmeldbalie. Het inhoudelijke programma start om 9.00 uur. Het middagprogramma begint om 13.00 uur op diverse plekken in de stad, waar je al lopend, fietsend of met de bus naar toe gaat (voor vervoer wordt uiteraard gezorgd). Na het middagprogramma heb je even tijd voor jezelf voordat je naar de binnenstad gaat om te eten. Het feest vindt vanaf 20.30 uur plaats in Poppodium Metropool (Willem Wilminkplein) en eindigt om 01.00 uur.
  • Vrijdag 24 november 2023: het programma begint om 9.00 uur in het Wilminktheater. Na een ochtend vol Twentse inspiratie, de onthulling van de gastgemeente van het LPB congres 2024 en meer LPB nieuws, staat er om 13.00 uur een lunch klaar en kun je nog gezellig nakletsen met je collega’s voordat je weer huiswaarts keert.