-

The Devil Inside

Bas Kodden

Login om deze content te bekijken

Helaas, je moet eerst ingelogd zijn om deze content te kunnen bekijken.
Klik op de knop inloggen hieronder om toegang te krijgen of meld je aan als je nog geen account hebt.

In deze tijden van turbulentie, angsten en onzekerheid is het van belang om energiek te blijven, verbonden te zijn en ons eigenaar te voelen van onze inzet en prestaties. Persoonlijke groei en motivatie zijn juist nu cruciaal voor professionals en organisaties.

Als er één ding is wat Bas Kodden heeft geleerd van zijn jarenlange ervaring als begeleider van topcoaches, olympisch- en wereldkampioenen dan is dat het belang van mindsetverandering.  Hoe als persoon en als professional te groeien in tijden van onzekerheid? Weten hoe en wanneer je keuzes moet maken die vaak paradoxaal lijken?

Biografie

Leiderschapscoach en managementwetenschapper Bas Kodden is éen van Nederlands meest gevraagde trainers in leiderschap en verandering. Hij verzorgt zowel nationaal als internationaal lezingen op het gebied van leiderschap en bevlogenheid. Hij is als Directeur van het Executive MBA verbonden aan Nyenrode Business Universiteit. Hij schreef meer dan 100 artikelen en boeken over leiderschap, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling, waaronder internationaal gepubliceerde bestseller boeken als Word een HELD en De Kunst van Duurzaam Presteren.