15:45 - 17:00

Subculturele Samenwerking

Verken cultureel beleid met Stichting de Sektor

Ben je geïnteresseerd in het ontwikkelen van cultureel beleid en het verkennen van de ondergrondse cultuur? Doe mee aan de presentatie van Stichting de Sektor en ga de dialoog en het debat aan! 

Stichting de Sektor vertegenwoordigt de underground cultuur, digitale makers en culturele broedplaatsen. Ons doel is om deze aspecten te verbinden met de samenleving en de lokale politiek, met als uiteindelijk doel een langetermijnvisie te ontwikkelen voor het culturele klimaat en beleid. 

Ontdek tijdens deze presentatie hoe het stimuleren van regelluwheid kan leiden tot sociale vernieuwing in samenwerking met de culturele sector. Laat je inspireren en verken nieuwe wegen naar een bloeiend cultureel landschap.

Deze sessie vindt plaats op

Subculturele Samenwerking

Verken cultureel beleid met Stichting de Sektor

23 november14:00 - 15:1520 pers.

Subculturele Samenwerking

Verken cultureel beleid met Stichting de Sektor

23 november15:45 - 17:0020 pers.

Spreker(s)

Jacco Borggreve

Jacco is een nieuwe media- en performancekunstenaar die implantaten, data-exhibitionisme en autonome middelen heeft gebruikt als hulpmiddelen om thema’s als leven, technologie, sterfelijkheid en duurzaamheid te onderzoeken. Hij is ondernemer, docent en bestuurslid van De Sektor.

Bart Brinkman

Bart is projectmanager bij New Imaging Co., gespecialiseerd in het inzetten van visuele media voor communicatie en houdt ervan zijn kennis te delen! Hij is ondernemer en medeoprichter van De Sektor.

Reserveer je sessie