14:00 - 17:00

Samenwerken voor Vernieuwing

Het Verhaal van Nieuw Twekkelerveld

Ontdek het boeiende verhaal van Nieuw Twekkelerveld, een uniek partnerschap tussen de drie woningbouwcorporaties van Enschede en de gemeente Enschede. Samen bundelen we onze krachten en zien we talloze mogelijkheden om de wijk te versterken en te verbeteren. Ons doel is om samen met de bewoners de leefbaarheid, duurzaamheid en gemeenschapszin in de wijk te vergroten. 

Twekkelerveld is een levendige wijk waarin wordt gewerkt, gewoond en geleefd. Hoewel veel aspecten al positief zijn, zijn er ook gebieden die verbeterd kunnen worden. Hier zetten we gezamenlijk onze schouders onder: de gemeente, woningcorporaties en bewoners. Wat goed is, behouden we, en wat beter kan, pakken we aan. We richten ons op uiteenlopende initiatieven, van klimaatbestendige maatregelen tot de revitalisering van verouderde woningen. Nieuw Twekkelerveld staat voor het grijpen van kansen die zich voordoen. 

Tijdens deze workshop delen we het verhaal achter onze samenwerking: hoe is deze ontstaan en hoe ontwikkelt deze zich nu? Maar nog belangrijker, we nemen je mee op een wandeling door de wijk, waarbij we verschillende locaties bezoeken die dankzij deze nauwe samenwerking zijn gerealiseerd. Laat je inspireren door de transformatie van Nieuw Twekkelerveld en ontdek hoe samenwerking echte vernieuwing kan brengen. 

Deze sessie vindt plaats op

Samenwerken voor Vernieuwing

Het Verhaal van Nieuw Twekkelerveld

23 november14:00 - 17:0020 pers.

Spreker(s)

Kaz Wesseloo

Kaz is Wijkregisseur bij de gemeente Enschede

Johan Oude Breuil

Johan is Programmamanager Wijken bij woningbouwcorporatie De Woonplaats in Enschede

Reserveer je sessie