Eten en feesten!

Diner & dansen donderdagavond

Na het middagprogramma heb je anderhalf uur voor jezelf. Misschien wil je even naar je hotel, een wandeling maken, of een van de gezellige kroegen van Enschede bezoeken? Het is allemaal mogelijk. 

Vanaf 18:30 uur hebben diverse restaurants in onze binnenstad een heerlijk diner voor je klaarstaan. Op je congresbadge staat vermeld welk restaurant op jouw komst rekent. Smakelijk eten! 

Na het diner wandel je in enkele minuten naar onze feestlocatie: PopPodium Metropool aan het Willem Wilminkplein. Vanaf 20:30 uur zorgen we in de Hertog Jan zaal voor een gezellige sfeer DJ Rob Rolefes o.a. bekend van VroegZat (Vroeg feesten, Lang slapen) draait onze avond aan elkaar tot in de vroege nacht, want om 01:00 is het taptoe. Daarna heb je tot 09:00 tijd voor jezelf: lekker naar je slaapplek en pitten of toch nog een kleine afterparty in een van de cafés op de Oude Markt? 

Deze sessie vindt plaats op

Spreker(s)

DJ Rob Rolefes

Deze tukker is o.a. bekend van VroegZat (Vroeg feesten, Lang slapen) en staat garant voor een dolle dansavond. Hij draait onze feestavond dan ook aan elkaar tot in de vroege nacht!

Reserveer je sessie