Bedankt

bedankt voor je deelname aan het LPB Congres 2023. Je krijg van ons direct in een aparte mail je toegangsticket met QR code doorgestuurd. Bewaar deze mail goed, je hebt deze nodig bij de entree van het congres op de dag zelf.

Nu je een ticket hebt aangeschaft is het belangrijk om je keuzes door te geven van het congres. We hebben een uitgebreid programma samengesteld waarbij er naast het plenaire deel op donderdagochtend en vrijdagochtend ook gefeest wordt op woensdagavond en donderdagavond. Op donderdagmiddag hebben we een uitgebreid programma van verschillende sessies. Hierbij kun je kiezen uit 1 lange sessie die de gehele middag duurt of 2 kortere sessies. Bekijk het programma om te zien wat er zoal te doen is.

Stap 1: bekijk het programma

Bekijk het programma en kijk welke programma onderdelen je wilt kiezen

Stap 2 : stel je persoonlijke programma samen

Doorloop alle stappen van het reserveringsformulier om al je voorkeuren door te geven en je plek voor de diverse sessie veilig te stellen. Log hiervoor eerst in (zie zwarte button rechtsboven). Vervolgens kom je in je persoonlijke omgeving en dan kies je je eigen programma (via de button “reserveer je programma” rechtsboven op je persoonlijke pagina).

Stap 3: wijzig je programma indien nodig

Heb je je bedacht of wil je toch liever naar die andere sessie waar je collega ook naartoe gaat? Je kunt je programma nog wijzigen. Kijk wel eerst even of er nog plek is voor de sessie waar je naartoe wilt.

Stap 4: genieten maar!

We wensen je veel plezier en inspiratie op het LPB Congres

De factuur ontvang je na het congres

Mocht je vragen hebben dan kan je een mail sturen naar lpbcongres@enschede.nl. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.